Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Vapaa-aika ja matkailu

Nuorisotilat

Nuorisotila

Someron nuorisotoimella on kaksi nuorisotilaa keskustan alueella, joista kumpikin palvelee omia osa-alueitaan toiminnasta.

Nuorisotila RELA 

Nuorisotila tällä hetkellä opetuskäytössä!

 

Nuorisotila SoLu

Huom! 5.9.2022 alkaen urheilukenttä remontissa, joten käynti nuorisotilalle Myllypellontien kautta. Käynti nuokkarille keskiovesta!

Tällä tilalla on suurin osa nuorten illoista sekä bändikämppä. Tilalla kokoontuvat myös pöytäroolipeliryhmä 1 krt. kk.. SoLu löytyy Someron urheilukentältä osoitteessa Myllypellontie 10 E Somero. 


Nuorten illat

Nuorten illat ovat kaikille somerolaisille 13-17-vuotiaille nuorille avointa toimintaa. Illoissa pelaillaan lautapelejä ja pleikkaria sekä biljardia. Tarjolla on kahvia ja teetä sekä mehua joka ilta. Illan aikana saa tulla ja mennä vapaasti. Paikalla on nuorisotoimen ohjaajat juttuseurana ja opastamassa kaikkiin toimintoihin. Keräämme kävijöiden huoltajien yhteystiedot oman turvallisuuden varmistamiseksi.

Adventurers' Guild

D&D on pöytäroolipeli, jossa pelaajien ja pelinvetäjien mielikuvitus on vain rajana sekä nopan silmäluku. Toiminnassa sovelletaan 13-vuoden minimi-ikärajaa. Kilta toiminta kerran kuukaudessa nuorisotila Solussa klo 17.30 - 20.00, 6.9.2022,  4.10.2022, 1.11.2022 ja 13.12.2022.


5-6-luokkalaisten avoin nuokkari

Torstaisin 8.9.22 alkaen klo 15.00 - 17.00. 

Alakoulun 5-6-luokkalaisilla on mahdollisuus osallistua keskiviikkoisin avoimeen nuorisotilatoimintaan. Toiminnassa tutustutaan nuorisotilan sääntöihin, askarrellaan, pelataan lautapelejä, biljardia ja kokkaillaan. Osallistujat otetaan aktiivisesti mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan ohjelmaa. Keräämme kävijöiden huoltajien yhteystiedot kävijöiden turvallisuuden vuoksi.