Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Vapaa-aika ja matkailu

Liikuntaa juuri sinulle

Someron liikuntapalvelut järjestää ohjattua liikuntaa kaiken ikäisille somerolaisille. Painopiste ohjaustoiminnassa on vähän tai ei lainkaan liikuvissa ja erityisryhmissä (soveltava liikunta). Perheille, lapsille ja nuorille järjestetään myös ohjattua liikuntaa.  

Somero valittiin keväällä 2021 mukaan Ikäinstituuttin Voimaa Vanhuuteen-ohjelmaan. Ohjelman myötä lisäämme ikääntyville suunnattuja matalan kynnyksen voima- ja tasapainoryhmiä ja muuta hyvinvointia edistävää toimintaa.

Erityisliikunnalla eli soveltavalla liikunalla tarkoitetaan sellaisten henkilöiden liikuntaa, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista.

 

 

MAKSUTTOMAT KESÄJUMPAT

Someron kaupungin iikuntapalvelut tarjoavatmaksuttomia kesäjumppia ajalle 10.5.-23.5.2022 (ei helatorstai


Tiistai                                                                   


10.00-10.30 Tuolijumppa
Tuolijumppaa kaikenikäisille ulkona Kiiruun koulun tekonurmikentällä. Sateen sattuessa ja lämpötilan kohotessa yli 25⁰C jumppaamme sisätiloissa.


Keskiviikko


10.00 -10.45 Kevyt ulkojumppa
Kevyttä jumppaa kaikenikäisille välineillä ja ilman. Jumpataan Kiiruun koulun tekonurmikentällä.


Torstai


10.30-11.00 Kevyesti kävellen (apuvälineellä tai ilman)
Tule kävelemään porukassa apuvälineen kanssa tai ilman. Kävellään rauhallinen lenkki yhdessä jutellen. Lenkin päätteeksi tehdään muutama venytys. Kokoontuminen Uimahallin edessä.