Tekstikoko
 
student-849822.jpg
 
Työ ja yrittäminen

       

Yrittäjille koronakriisistä

Suomen hallitus on 16.3.2020 ja 20.3.2020 ilmoittanut toimenpiteistä joilla pyritään turvaamaan yritysten selvityminen koronakriisin yli.

Ajankohtaista 08/21

Valtiokonttorista uusi kierros yrityksille koronasta selviämiseen

Yritysten kustannustuki avautuu jälleen haettavaksi 17.8. Elokuun kierroksella voi hakea tukea 1.3.2021 – 31.5.2021 välillä aiheutuneisiin kustannuksiin. Tukea voi hakea 30.9. saakka.

Pe 13.8 klo 11-12 kustannustuki 4. kierroksen  hakuehtojen webinaari. 


Tähän alle kerätään eri toimijoiden koontisvustoja koronakriisiin liittyen. Mukana on myös ohjeita tukimuodoista ja tietopaketteja liittyen toimenpiteisiin ja yrittäjien tukemiseen:

Tukimuodot

Tietoa kootusti

Suomen Yrittäjät

Käy lukemassa myös oman pankkisi ja YEL-vakuutusyhtiösi antamat tiedotteet ja ohjeet toimijoiden omilta nettisivuilta:

Yritystulkki: Yritystulkista löytyy erilaisia laskentaohjelmia, lomakkeita ja suunnitelmapohjia, joita somerolainen yrittäjä voi käyttää maksuttomasti. Mm. kassabudjetti, markkinointisuunnitelma, lomautusilmoitus

Verkkokauppa pystyyn nopeasti
MyCashflow tukee koronavirustilanteesta kärsiviä yrittäjiä kampanjalla, jossa verkkokaupan saa pystyyn nopeasti ja ilman kuukausimaksua kuuden (6) kuukauden ajaksi. Kampanja sisältää myös vapaavalintaisen valmisteeman, jonka asiakas voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta.

Kampanjalla haluamme auttaa tilanteesta kärsivä yrityksiä ja erityisesti kotimaisia kivijalkakauppoja, jotka ovat nyt ongelmissa kuluttajien siirtyessä verkkoon sosiaalisen eristäytymisen ja kontaktien välttämisen vuoksi.

Neuvontaa ja sparrausta
Voit myös matalalla kynnyksellä olla yhteydessä kaupungin yritysneuvontaan. Me autamme sinua löytämään vastaukset polttaviin kysymyksiin tai suunnittelemaan vaihtoehtoisia väyliä kriisistä selvitymiseksi. Meillä on lisäksi tiedossamme kattava verkosto muita toimijoita, jotka osaltaan tarjoavat apua yrityksille. Voimme tarvittaessa sopia aikaa myös Skypen yli tapahtuvaan yritysneuvontaan. 

Yhteystiedot

Antti Leino
kehittämisasiantuntija
antti.leino@somero.fi
0401268272

 

Pyydä Apua

Huolestuttaako korona? Kaipaatko uutta suuntaa liiketoimintaasi? Puuttuuko rahoitus? Mietityttääkö toimeentulo? Meneekö bisnekset persiilleen?

Olipa mielessäsi sitten kysymys tai ajatus mistä tahansa, jaa se kanssamme. Me autamme! 

Paina nappia

Seurakunta tarjoaa tukea yrittäjille

Täältä löydät kokoamamme tietopaketin ja vinkkilistan.

 

Yhteystiedot

Kehittämisasiantuntija
Antti Leino
p. 040 1268 272
antti.leino(a)somero.fi

 

Liity postituslistaan

Saat sähköpostiisi kaikki ajankohtaiset tiedotteet ja elinkeinotoimen kuulumiset.

Liity


Siirry tästä Yritystulkkiin


Yhteistyökumppaniemme palvelut ovat myös käytettävissäsi.