Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Työ ja yrittäminen

Pop-Up Somero

Hankkeen ideana on tarjota aloitteleville yrittäjille ja yhteisöille mahdollisuus kokeilla ideoidensa toimivuutta Someron keskustan liiketiloissa sekä samalla toiminnan kautta löytää tyhjille liiketiloille pysyviä vuokralaisia.

Tavoite on saada ensimmäiset pop-up jaksot alkamaan jo syksyllä. Aikataulu kuitenkin tarkentuu, kiinnostuksen tason selvitessä.

Liiketilan omistaja

Hankkeen menestys edellyttää, että saamme mukaan tarpeeksi tyhjien liiketilojen omistajia, jotka ovat kiinnostuneita keskustan ja sen pääkadun elinvoimasta sekä kiinnostuneita lopulta löytämään tilaansa pysyvän vuokralaisen. Jos olet tällainen taho, niin ilmoittaudu mukaan hankkeeseen ja olemme sinuun yhteydessä   

Aloitteleva yrittäjä

Ilmaise kiinnostuksesi Pop-Up liiketilaa kohtaan. Voit saada itsellesi pop-up käyttöön n. 2-7 viikon ajaksi. Pop-up -liiketilat sijaitsevat ydinkeskustan alueella. Taustatiedoksi tarvitset liiketoimintasuunnitelman jakson ajalle, jonka liität mukaan hakemukseen. Otamme yhteyttä kiinnostuneisiin hankkeen edistyessä.

Jakson aikana yrittäjän ei tarvitse maksaa vuokraa tilasta, mutta jakson pituudesta ja käyttötarkoituksesta riippuen muiden juoksevien kustannusten osuus neuvotellaan erikseen. On hyvä varautua siihen, että esim. sähköstä, vedestä ja mahdollisesti tarvittavista vakuutuksista syntyy jotain kuluja.

Käytössäsi on tietysti myös kaupungin yritysneuvonnan palvelut, joten autamme sinua mielellämme liiketoimintasuunnitelman laatimisessa ja oman pop-up jakson käyntiin saamisessa.                  

PROJEKTIN TAVOITTEET 

Pop-up Somero -projektin lopullisena tavoitteena on, että keskustan liiketiloihin saataisiin vuokralle uusia yrittäjiä ja tyhjät liiketilat täyttyvät. Tärkeä tavoite on myös herättää kaupunkilaiset ja yrittäjät ajattelemaan uudella tavalla – luovat ja vähän hullutkin ajatukset keskustan elävöittämiseksi ovat tervetulleita. Projektin tarkoituksena on tarjota yhteisöille ja yrityksille konkreettinen mahdollisuus kokeilla, miten oma liikeidea toimii ja miltä tuntuu toimia yrittäjänä keskustassa.