Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Työ ja yrittäminen

Ajankohtaista

 

Palvelemme 17.3-13.5.2020 asiakkaita ensisijaisesti puhelimitse tai sähköisesti

Koronatilanteen takia toimiston ovet ovat suljettuna edellämainitun ajan. Välttämättömässä tilanteessa henkilökohtaista palvelua on saatavissa ajanvarauksella, mutta lähtökohtaisesti suosittelemme asiointia joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Lähetä lomakkeesi skannattuna osoitteeseen:
maaseututoimisto(a)somero.fi.
Lähetämme Sinulle kuittauksen takaisin kun lomake on vastaanotettu.

Paperiset lomakkeet voi palauttaa maataloustoimiston oven vieressä olevaan postilaatikkoon.


Tukikoulutukset peruttu toistaiseksi

Somerolle maalis-huhtikuulle kaavaillut tukikoulutukset on peruttu toistaiseksi koronavirus-epidemian vuoksi. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme erikseen mikäli koulutuksia pystytään järjestämään myöhempänä ajankohtana.

MTK Varsinais-Suomi tulee päivittämään omille nettisivuilleen koulutusmateriaalia ja lisäksi tuottamaan tukikoulutusvideot. Myös luomutuista tulee oma video.

Kannattaa käydä tutustumassa näihin osoitteessa https://varsinais-suomi.mtk.fi/web/mtk-varsinais-suomi/koulutusmateriaalit

Lisäksi Kasvua Hämeessä -hanke tulee järjestämään keskiviikkona 1.4. klo 10-14 infon verkossa, joka on myöhemmin katsottavissa myös tallenteena.

Tästä löytyy lisää tietoa osoitteesta https://kasvuahameessa.fi/viljelijatuki-infot-2020/ 


Maaseutuasiamies Riikka Gustafsson on palannut virkavapaalta

Tavattavissa maataloustoimistolla maanantaista keskiviikkoon. Vs.maaseutuasiamies Laura Vieraankivi toimii Riikan sijaisena torstaina ja perjantaina.