Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Terveys ja hyvinvointi

Eläinlääkäripalvelut


Ajanvaraus eläinlääkärin vastaanotolle tai tilakäynnille tehdään soittamalla arkisin klo 8.00 - 9.00 suoraan toiminta-alueen eläinlääkärin omaan puhelinnumeroon. Eläinlääkärit vastaavat muulloinkin puhelimeen, mikäli eivät ole toimenpiteessä. Kiireellisissä sairastapauksissa voitte jättää soittopyynnön ja puhelinnumeronne eläinlääkärin puhelinvastaajaan. Tällöin eläinlääkäri ottaa yhteyttä vapauduttuaan toimenpiteestä.

Eläinlääkäripäivystys virka-ajan ulkopuolella


Tiedote eläinlääkintähuollon asiakkaille 

Koronatilanteesta COVID-19 johtuva muutos toiminnassa

Ruokavirasto on ohjeistanut kuntia kunnallisten eläinlääkäripalvelujen kriittisten tehtävien turvaamisessa koronavirus COVID-19-erityistilanteessa. Ohjeiden tarkoituksena on myös vähentää väestöön kohdistuvaa tartuntapainetta. 

Kunnallisten eläinlääkäripalvelujen ensisijaisena tavoitteena poikkeusoloissa on varmistaa elintarvikehuoltoa. Tämän vuoksi eläinlääkäripalvelujen resurssit tulee ohjata tuotantoeläinten kiireelliseen eläinlääkäriavun saatavuuden, elintarviketurvallisuuden ja ruokaturvallisuuden varmistamiseen sekä eläinten hyvinvoinnin varmistamiseen. Tästä syystä joudumme vallitsevassa tilanteessa muuttamaan toimintaamme seuraavalla tavalla: 

Ohjeita eläinlääkärivastaanotolla asioitaessa ja tilakäyntien järjestämiseen: 

Nämä yleiset ohjeet koskevat sekä Jokioisilla että Somerolla sijaitsevia eläinlääkäri- vastaanottoja. Someron vastaanotolla on joitakin tästä ohjeesta poikkeavia käytäntöjä, joista on tarkemmat tiedot vastaanotolla

Mahdolliset muutokset ja ajantasainen tieto Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän verkkosivuilta:

Eläinlääkäripalvelut FSHKY


 

Eläinlääkärivastaanotto, Somero

Kiiruuntie 3,
31400 Somero
elainlaakarit@fshky.fi

Ajanavaraus arkisin klo 8.00-9.00

Someron kaupungineläinlääkärit
toiminta-alue Somero

Borg Mia (virkavapaalla ks. ajantasaiset tiedot  FSHKY)

Moilanen Kati
puh. 044 7791 296
kati.moilanen@fshky.fi

Ajantasaiset tiedot:

FSHKY ELÄINLÄÄKÄRIPALVELUT