Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Terveys ja hyvinvointi

Terveyskeskus osasto

Turuntie 44, 31400 Somero

VUODEOSASTO 

Vuodeosasto sijaitsee Terveyskeskuksessa samassa kerroksessa kuin poliklinikka, laboratorio ja röntgen. Potilaspaikkoja osastolla on 26. Terveyskeskuksen osaston toiminta painottuu lyhytaikaiseen hoitoon. Osastolla hoidetaan ja tutkitaan äkillisesti sairastuneita ja erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon tulevia kuntoutumassa olevia potilaita, jotka toipuvat erilaista leikkauksista tai sairauskohtauksista sekä saattohoitopotilaita. Valtaosa potilaista on ikääntyneitä ja monisairaita.

Seurakunnan työntekijä voidaan pyytää paikalle potilaan niin halutessa.

Osastolla pyritään ihmisläheiseen, toimintakykyä ja kuntoutumista tukevaan työskentelyyn. Osaston fysioterapeutti sekä kuntoutuksen henkilöstö työskentelevät osastolla arkisin. Toimintaterapeutin, puheterapeutin, palveluohjaajan sekä mielenterveysyksikön työntekijöiden palveluita voidaan käyttää tarvittaessa.

Kotiutuksiin liittyen teemme tiivistä yhteistyötä Someron kotihoidon kanssa.
Tavoitteena on käynnistää kotiutustiimin toiminta heinäkuussa 2020.

Omien vaatteiden käyttö vuodeosastojakson aikana ei ole toivottavaa. Sen sijaan suosittelemme käyttämään omia kenkiä/tohveleita.

Emme vastaa osastolle tuoduista arvoesineistä.

Lääkärinkierto arkipäivisin klo 8:30.
Vierailuaika klo 14 - 18.

Mikäli sinulla on kysyttävää läheisesi tilanteesta, vuoron vastaavan sairaanhoitajan tavoitat numerosta p. 040 1268 580.


Osastonhoitaja Marketta Aaltonen p. 044 7792 581
marketta.aaltonen(a)somero.fi

Osastosihteeri Pirkko Pentti p. 044 7792 561
pirkko.pentti(a)somero.fi


Vuodeosaston omavalvontasuunnitelma