Tekstikoko
 
fiilis-talkkari.jpg
 

Palvelut

Saatte meiltä kaiken mitä kiinteistömme tarvitsee. Kodin ja liikehuoneiston ympäristö on tärkeä tekijä luotaessa viihtyisää ja siistiä mielikuvaa niin asukkaille kuin asiakkaillekin. Puhtaus ja siisteys luovat hyvän mielen ja rauhallisen ympäristön elää. Siivouspalvelumme pitää asuin- ja liikekiinteistöt siisteinä. Teemme myös erikois- ja suursiivouksia.

Kiinteistöhoitajamme ovat kuin entisajan talonmiehet. Heidät tavoittaa ympäri vuorokauden ja he osaavat auttaa, oli ongelmasi sitten rappukäytävän palanut polttimo tai vesivahinko kylpyhuoneessa. Huoltomiehemme luovat lumen, hiekoittavat liukkaat pihat ja harjaavat hiekat pois kevään koittaessa. Me laitamme liput salkoon liputuspäivänä, huolehdimme pihaistutuksista ja pidämme nurmikon siistinä.

Kauttamme saatavilla myös seuraavat palvelut ammattitaidolla, sopimushinnoin.

Asiakaspalvelu

Muut palvelut


Asiakkaan eduksi

Ammattitaitoisen henkilökuntamme käytössä ovat nykyaikaiset koneet ja välineet sekä hyvät yhteistyökumppanit. Seuraamme alalla tapahtuvaa kehitystä tiiviisti. Yritykseltämme löytyy myös sähköurakointiin oikeuttavat S1 -luvat, joten voimme hoitaa myös kiinteistönne kaikki mahdolliset sähkötyöt suoraan, ilman välikäsiä, nopeuttaen ja säästäen kustannuksia.

Yritykselle on myös tulossa LVIS -urakointiin oikeuttavat pätevyydet ja luvat, joten voimme tarjota jo lähitulevaisuudessa kokonaisvaltaista palvelua talonne huoltoon ja korjaukseen tämänkin osalta. Koulutustaustamme vuoksi meillä on myös valmiudet vastata vaativienkin kiinteistöjen tekniikasta ja laitteista.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää toiminnastamme!

 24H PÄIVYSTYS 044-0535635