Tekstikoko
 
-mg-2438.jpg
 

Someron Kulttuuri ry

Someron Kulttuuri vastaa kaupungin kulttuuristrategianmukaisesta kulttuuritehtävästä. Someron Kulttuurin arvoina ovat yhteisöllisyys, saavutettavuus ja hyvinvointi. Kulttuuri antaa hyvän pohjan lapsen ja nuoren kehitykselle, edesauttaa asukkaiden viihtyvyyttä ja elinvoimaisuutta.

Someron kaupungin kulttuuristrategia [PDF]

Someron Kulttuurigalleria 

Someron Kulttuurigalleria sijaitsee Someron keskustassa Aholan talossa kaupungintalon vieressä. Kulttuurigalleriassa on esillä pysyvä Aarikka näyttely, joka esittelee Kaija Aarikan tuotantoa vuodesta 1954 lähtien. Toinen pysyvä näyttely on Someron veteraanien ja sotainvalidien Perinnehuone, johon on kerätty somerolaisten lahjoittamaa aineistoa ja esineitä.

Kulttuurigallerian suojelija on kirjailija Kaari Utrio.

Aholan talo, Joensuuntie 20, Somero

Avoinna ryhmille sopimuksen mukaan. 

Tervetuloa tutustumaan!

KULTTUURIGALLERIA.FI

 

Tapahtumat

Tuoretta verta Stand up show

Tuoretta verta Stand up show

30.09.2023 klo 19:00 – klo 21:30
Muut


Tuoretta verta on viidestä loistavasta stand up -koomikosta koostuvat porukka. Vuorollaan viisikon jäsenet vuodattavat elämänkokemuksiaan varmasti raikkaan huumorin keinoin. Lavalle Esakallion lauantai-illassa 30.9. nousevat vuorollaan stand up -koomikot Tiina Henkola, Jussi Lankoski, Atte Liikanen, Marjut Ollitervo ja Joonas Ranta. Tuoretta verta -kiertueen koomikoita on aiemmin nähty suurimmilla kotimaisilla stand up -näyttämöillä, mm. Helsingin Apollossa, Studio Pasilan Club Act!onessa sekä Kuopion Komediafestivaaleilla. Liput 25€ https://www.lippu.fi/eventseries/name-3474078 K-18. Tervetuloa nauttimaan tuore ja tuhti pala suomalaisen stand up -komedian häkellyttävän kovaa nykytasoa.

Sijainti: Esakallio, Salontie 40 31400 Somero
Yhteyshenkilö: Hannu Heikkilä


 


Someron Kulttuuri ry

Joensuuntie 22
31400 Somero

Toiminnanjohtaja
Liisa Mattila
p. 044 7791 383
liisa.mattila(a)somero.fi

Kiiruun tila
Joensuuntie 22
31400 Somero

 

Olet täällä: