Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Kaupunki ja hallinto

Lääkäriksi Somerolle

Haaveiletko työpaikasta, jossa voit aidosti tutustua potilaisiisi ja hoitaa heitä pitkäjänteisesti? Nautitko työyhteisöstä, jossa on matala hierarkia ja nopea päätöksenteko? Jos vastasit kyllä, Somero voi olla unelmatyöpaikkasi.

Somerolla lääkärintyötä voi tehdä neuvolassa, vastaanottotyössä, vuodeosastolla, kotihoidossa tai palveluasumisen parissa. Alueen väestössä on mahdollista kiinnostuksen mukaan keskittyä esim. diabeteksen, astman, sydän- ja verisuonitautien tai tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitoon.

Somerolla työn kuormittavuus on kohtuullista, koska aikataulut saa rakentaa itse ja virka-aikana työ tehdään maanantaisin klo 8-18 ja ti-pe klo 8-17 välillä. Virkalääkäreillä ei ole viikonloppupäivystystä. Työ on mielekästä, koska potilaiden kohtaamiseen varataan riittävästä aikaa potilaskohtaisen tarpeen mukaisesti. Lue lisää Someron terveyspalveluista.


Koti ja työ Somerolla

Somero on maanmainio paikka asua missä elämänvaiheessa tahansa. Me lupaamme parhaan paikan hyvälle elämälle maaseudulla, lähellä Helsinkiä. On hyvät yhteydet, niin tietoliikenteessä kuin katuverkostossa, edullista asumista ja silti järjettömän kaunis ja inspiroiva maisema ympärillä. Ja kun sadan kilometrin säteellä asuu lähes puolet suomalaisista, voi sanoa jo olevansa keskellä kaikkea. Mutta kuitenkin keskellä ei mitään. Hiljaisuutta siis silloin kun haluat, menoa ja meininkiä varmasti jokaiselle päivälle mikäli sellaista kaipaat.

Somero on mahdollisuus asua maalla, lähellä Helsinkiä, nauttien ison kaupungin palveluista pienen paikan hinnoilla.

Jos etsit unelmiesi kotia maaseudulta, täällä saat eniten vastinetta rahoillesi: esimerkiksi Somerolta saat 150 m2 omakotitalon järven rannalta Helsingissä olevan 35 m2 asunnon hinnalla.

Lue lisää millaista on elämä Somerolla: Yllättäväsomero.fi


 


Lisätietoa

Arja Lukka
johtava lääkäri
p. 044 7792 622
arja.lukka(a)somero.fi

YllättäväSomero.fi