Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Kaupunki ja hallinto

Töihin Somerolle

Someron kaupungilla töitä tekee työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuva porukka. Haluamme kehittää asioita luovalla tavalla ja tehdä organisaatiosta tulevaisuuden haasteisiin ketterästi vastaavan. Vaikka teemmekin joitain asioita perinteisesti, emme ole kaavoihimme kangistuneita, vaan valmiita tekemään yllättäviäkin ratkaisuja hypätäksemme edelläkävijöiden junaan.

Someron kaupungilla työskentelee noin 600 henkeä, joista noin puolet perusturvan toimialalla. Meitä Someron kaupungin työntekijöitä yhdistää halu tehdä töitä yhteisen hyvän eteen. Me teemme somerolaisten ja Somerolla muutoin aikaansa viettävien arjesta paremman. Arvojamme ovat avoimuus, kehitysmyönteisyys, yhteisöllisyys ja asukaslähtöisyys.

Meillä jokaisen työntekijän työpanos, osaaminen ja viihtyvyys ovat tärkeitä asioita. Pidämme huolta työntekijöidemme ammatillisesta osaamisesta ja tuemme myös omaehtoista opiskelua. Henkilöstön jaksamisesta huolehdimme järjestämällä työkykyä ylläpitävää toimintaa. Someron kaupunki tukee työntekijöidensä omaehtoista liikuntaa, kulttuuria ja työhyvinvointia mm. ePassi-palvelun avulla. Vatsa täynnä jaksaa paremmin: tarjoamme mahdollisuuden ruokailla edullisesti kaupungin omissa ruokailupaikoissa.

Koska elämä on muutakin kuin työtä, pidetään meillä huolta siitä, että työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa. Työajat pyritään pitämään säännöllisinä ja useilla aloilla on mahdollisuus joustaviin työaikajärjestelyihin. Somerolla on myös huikeat vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Täällä voit harrastaa lähes mitä vain! Kunta-alalla pääset nauttimaan myös pitkistä vuosilomista, jotka parhaimmillaan ovat 38 vuosilomapäivää vuodessa.

Someron kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteistä hyvää aitiopaikalta – ja jokaisella työpäivälläsi on merkitys.

Juttu tääl onnistuu!


   Someron kaupungin avoimet työpaikat