Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Kasvatus ja koulutus

Perhepäivähoito

Perhepäivähoito on hoitajan yksityiskodissa toteutettua varhaiskasvatusta. Perhepäivähoitaja voi hoitaa omassa kodissaan enintään neljää alle kouluikäistä kokoaikaista varhaiskasvatusta tarvitsevaa lasta perhepäivähoitajan omat alle kouluikäiset lapset mukaan lukien.

Toimintamme lähtökohtana on tehdä työtä lapsen ja perheen parhaaksi tarjoamalla lapselle kiireetön, turvallinen ja kodinomainen kasvuympäristö. Arjessa painottuu leikki, ulkoilu, kotiaskareet sekä sopiva määrä virikkeitä. Perhepäivähoidossa tarjotaan hyvää ja terveellistä, lämmöllä tehtyä kotiruokaa. Pienen lapsimäärän takia perhepäivähoidon vahvuutena on joustavuus sekä ruoka-ajoissa että hoitoajoissa. Tuttu ja pysyvä hoitaja mahdollistaa lapsen ja hoitajan välille läheisen suhteen, mikä on varsinkin perheen pienempien lasten kehityksen kannalta tärkeä asia.

Perhepäivähoidon varahoitopaikkana toimii päiväkoti Tervapääskyssä sijaitseva varahoitoryhmä Varikset osoitteessa Sairaalatie 6 a (uusi osoite 30.7.2018 alkaen) Puhelinnumero ryhmään on  044 7791 724

Perhepäivähoidon esimies on  Tuula Koivula p. 044 7791 227

 


Yhteystiedot

Päiväkodin johtaja
Tuula Koivula
puh. 044 7791 227

Tervapääskyn päiväkodin  varahoitoryhmä Varikset
Sairaalatie 6 a
puh. 044 7791 724