Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Hyvinvointi ja terveys

Liikuntaneuvonta

 

Mikäli liikunnan aloittaminen on vaikeaa tai et ole löytänyt sopivaa liikuntamuotoa itsellesi, liikuntaneuvonnan avulla pääset varmasti alkuun. Liikuntaneuvonta on maksuton palvelu, joka on tarkoitettu kaikenikäisille kuntalaisille.  Ensisijaisesti palvelu on suunnattu terveytensä kannalta liian vähän liikkuville sekä uusille paikkakuntalaisille, jotka etsivät mieluista harrastusta. Varaa rohkeasti aika maksuttomaan liikuntaneuvontaan, jos seuraavat kysymykset askarruttavat mieltäsi:

Oletko aloittamassa liikunnan?
Etkö ole varma Someron liikuntamahdollisuuksista?
Onko liikunta jäänyt viime aikoina vähälle?
Tuntuuko, että liikunnan lisääminen omaan tai perheen arkeen on vaikeaa?

Ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen voit varata itse soittamalla liikunnanohjaajalle. Soita liikuntaneuvojan numeroon 050 473 2094 ja kysy lisää. Liikuntaneuvontaan voi tulla myös lääkärin, sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan lähetteellä.

Liikuntalähete

Liikuntaneuvonta on yksilöön kohdistuvaa, terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen ammattilaisen antamaa ohjausta liikunnalliseen elämäntapaan. Liikuntaneuvonta on prosessi, jonka tavoitteena on terveytensä ja hyvinvointinsa kannalta liian vähän liikkuvien ihmisten saaminen aktiivisen arjen ja liikunnan pariin
 (Terveyttä ja hyvinvointia edistävän liikunnan ohjausryhmä (okm) 2017.)