Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Asuminen ja ympäristö

2.4.2020 Huom. - Kilpailua koskevia kysymyksiä ei tullut määräaikaan mennessä.

Someron keskustan kehittäminen opiskelijakilpailun avulla

Kilpailuun voivat osallistua Tampereen yliopiston, Aalto-yliopiston, Oulun yliopiston ja Turun yliopiston opiskelijat sekä kilpailuaikana (4.2.2020–29.5.2020) kustakin yliopistosta valmistuneet.

Kilpailusta toivotaan saatavan uusia ja raikkaita ideoita Someron keskustan kaupunkiympäristön ja elinvoiman parantamiseksi.

Kilpailutehtävä soveltuu erityisesti arkkitehtiopiskelijoille sekä maantieteen ja aluetutkimuksen opiskelijoille. Kilpailutoimikunta kannustaa opiskelijoita laatimaan ehdotuksensa monialaisissa ryhmissä. Se ei kuitenkaan ole edellytys osallistumiselle.

HUOM!! Muutos kilpailuohjelmassa oleviin päivämääriin.
Kysymysten esittämisaikaan on pidennetty siten, että takaraja on 19.3.2020. Kysymykset ja vastaukset tulevat näkyviin tänne sivuille 30.3.2020 mennessä. Kysymyksiä voi esittää tämän sivun alalaidassa olevan kentän kautta.

KILPAILUOHJELMA JA MUU MATERIAALI

Opintosuoritukset ja ilmoittautuminen 

Hyväksytystä kilpailuehdotuksesta on mahdollista saada 4 (neljä) opintopistettä. Ryhmätyönä laaditun ehdotuksen opintopisteet jaetaan tekijöiden kesken ryhmän ilmoittaman työmääräjakauman suhteessa (min 1. op).  Opintopisteet kirjataan kunkin yliopiston puolesta vaihtuva-aiheisena kurssina.

Saadakseen opintopisteet opiskelijan on ilmoittauduttava kilpailuun kilpailuajan loppuun 29.5.2020 klo 23.59 mennessä oheisen linkin kautta. Ilmoittautumistiedot ovat ainoastaan kilpailusihteerin ja sivuston ylläpitäjän nähtävissä kilpailun ratkeamiseen saakka.   

ILMOITTAUTUMINEN KILPAILUUN

Tutustumispäivä Somerolla 5.3.2020

Kilpailuun osallistuvilla on mahdollisuus tutustua Someroon ja kilpailualueeseen. Päivän aikana mm.:

TUTUSTUMISPÄIVÄN OHJELMA
ILMOITTAUTUMINEN TUTUSTUMISPÄIVÄÄN SOMEROLLA 5.3.


Kilpailua koskevat kysymykset

2.4.2020 Huom. - Kilpailua koskevia kysymyksiä ei tullut määräaikaan mennessä

Voit esittää tarkentavia kysymyksiä alla olevalla lomakkeella. Kysymykset ja vastaukset julkaistaan tällä sivulla.

 
Osallistuminen on päättynyt!