Tekstikoko
 

 
ajankohtaista

 

Ajankohtaista

17.10.2023

Työnantajat, apuanne kaivataan! Etsimme työkokeilupaikkoja kotoutumiskoulutuksessa oleville


Somerolla on ollut noin vuoden käynnissä Ely-keskuksen järjestämää kotoutumiskoulutusta maahanmuuttaneille. Nämä koulutukset on suunnattu erityisesti Ukrainasta sotaa paenneille, Somerolla asuville henkilöille.

Koulutukseen kuuluu aina myös työkokeiluvaihe, joka voi vaihdella suurelti kestoltaan (2-6 vko ) ja luonteeltaan . Somerolla on nyt useita opiskelijoita, jotka ovat koulutuksessa siinä vaiheessa, että puuttuu enää työkokeilu. Nyt kaivataan työnantajien apua.

Ilmoitathan, jos sinulla on mahdollisuus tarjota yhdelle tai useammalle opiskelijalle työkokeilupaikka!

Työnantajalle tästä ei aiheudu kuluja, vaan opiskelijat saavat ajalta muuta etuutta. Työkokeilijat on vakuutettu oppilaitoksen toimesta. Työpaikalla on kuitenkin vastuu ohjaamisesta. Työkokeilijoilla on taustalla jo suomen kielen opintoja ja voimme tarvittaessa auttaa alkuun pääsemisessä.

Voit ottaa alustavasti yhteyttä alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä ja keskustellaan tarkemmin (minkälaista työtä olisi tarjolla, onko yrityksessä erityisiä toiveita työkokeiluun tulevan henkilön osalta, arvitaanko jokin tietty perusosaaminen tai taito tai onko jotain muuta mitä tulisi ottaa huomioon, kun sovitetaan työt ja tekijät yhteen.

Ilmoita työkokeilupaikasta tai jätä yhteystiedot jatkokeskusteluja varten.  Ilmoituslomake löytyy webropolista:

TYÖKOKEILUPAIKAT - ILMOITTAUTUMISLOMAKE