Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
ajankohtaista

Ajankohtaista

18.02.2020

Nostalgiaviikko tulee myös tänä vuonna - ilmoita tapahtumasi mukaan

Nostalgiaviikko tulee myös tänä vuonna - ilmoita tapahtumasi mukaan


Perinteeksi muodostunut Nostalgiaviikko järjestetään myös tänä vuonna, tällä kertaa helatorstain tuntumassa 21.-24.5.2020. 

Kyseessä on tapahtumakokonaisuus, jossa (vajaan) viikon aikana on totuttu näkemään useampikymmen nostalgisia, 50- ja 60-lukuun liittyviä tapahtumia, joiden järjestämisestä ovat vastanneet somerolaiset yritykset, järjestöt ja yhteisöt. Ohjelmaa on ollut vintage-myyjäisistä harrasteajoneuvojen kokoontumisajoihin, rautalankajameista lavatansseihin ja muistoja herättävistä makuelämyksistä monipuolisiin näyttelyihin. 

Nostalgiaviikko on päätetty järjestää myös tänä vuonna, ja lukkoon on jo lyöty muutama tapahtuma. Ohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan huhtikuun puolivälissä, ja Nostalgiaviikon pyörteisiin päästään helatorstaiviikolla. 

Ilmoita tapahtumasi mukaan

Nyt on aika ilmoittaa oma tapahtumansa mukaan Nostalgiaviikkoon ja sen yhteismarkkinointiin. Mukaan voi lähteä kuka tahansa, kunhan tapahtuma edes löyhästi liittyy 50- ja 60-lukuun. Jokainen vastaa itse oman tapahtumansa järjestelyistä, yhteismarkkinoinnin hoitaa Someron kaupunki sillä ajatuksella, että mitä useampi toimija on mukana, sitä suurempi panostus tapahtumakokonaisuuteen laitetaan. 

Kuten aiempina vuosina, tapahtumien ilmoittaminen yhteismarkkinointiin tapahtuu jokaisen itsensä toimesta vain ja ainoastaan yhden kanavan, Someron tapahtumakalenterin kautta. Näin vältytään mahdollisimman hyvin erilaisilta tietokatkoksilta ja inhimillisiltä virheiltä. 

Lisää tapahtuma kaikkine tietoineen (halutessasi kuvan kera) Someron kaupungin nettisivujen tapahtumakalenteriin (www.somero.fi -etusivun alaosassa, kalenterin alla linkki Ilmoita tapahtuma). Tiedot yhteismarkkinointiin poimitaan suoraan kalenterista, joten ole tarkkana kellonaikojen yms kanssa.

Deadline tapahtumatiedoille on 31.3.2020. Tämän jälkeen ei voida taata, että tiedot ehtivät mukaan kaikkiin materiaaleihin. Ohjelma julkaistaan 15.4.2020 mennessä. 

Lisätietoa

elinkeinoasiantuntija Tanja Uusitalo
tanja.uusitalo(a)somero.fi