Tekstikoko
 
 

Etsivä nuorisotyö

Elina Lisinen palaa 1.3.2018 alkaen takaisin etsivän työtä hoitamaan. Siihen asti Elinan puhelimesta saa nuorisotyöntekijä Lea Ahosen kiinni, joka hoitaa akuutit asiat.

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu alle 29 -vuotiaille nuorille, jotka ovat jäämässä opiskelun ja työelämän ulkopuolelle, tai muuten kaipaavat apua arkeensa. Etsivä nuorisotyöntekijä auttaa tulevaisuuden suunnittelussa ja arjenhallinnassa sekä ohjaa tarvittavien palveluiden piiriin. Etsivä nuorisotyö on vapaaehtoista, maksutonta ja luottamuksellista.

Helposti tavoitettavissa

Etsivä nuorisotyöntekijä on tavoitettavissa pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 ja kuka tahansa nuoren läheinen voi olla häneen yhteydessä.

Ota yhteyttä

Etsivä nuorisotyöntekijä tapaa nuorta nuorelle sopivimmassa paikassa, kuten nuoren kotona, koulussa, toimistossa, virastossa tai kahvilassa. Etsivä nuorisotyöntekijä kulkee nuoren rinnalla, tekee asioita yhdessä nuoren kanssa – ei nuoren puolesta. Tarvittaessa nuorisotyöntekijä lähtee yhdessä nuoren kanssa asioimaan eri palveluissa, kuten esimerkiksi sosiaalitoimistossa tai TE-toimistossa.

 


Yhteystiedot

Elina Lisinen, (1.3.2018 alkaen töissä)
p. 040 1268 402
elina.lisinen(a)somero.fi